Ve Velké Lhotě se opět připravují na Adventní koncert

V sobotu 9. prosince se od 18:00 hodin uskuteční v horním kostele Evangelického tolerančního areálu ve Velké Lhotě tradiční adventní koncert komorního pěveckého sboru Festivia Chorus.



Festivia Chorus, pondělí 4. prosince 2017
Magazín > Sborový život

Adventní koncert Festivia Chorus

Festivia Chorus

Jako host vystoupí Richard Šeda, vynikající hráč na barokní hudební nástroj zvaný cink, společně se svými přáteli a rodinnými příslušníky. Zazní převážně vánoční hudba z období baroka, účinkující si ale také zahrají a zazpívají několik koled společně s návštěvníky koncertu. Na nově naladěné, památkově chráněné varhany z dílny Františka Svítila ml. z Nového Města na Moravě, zahraje sbormistryně Festivie a lhotecká varhanice MgA. Jitka Čudlá.

Pořadatelem koncertu je Kulturní spolek Velká Lhota, předprodej vstupenek se uskuteční nejdříve pouze v sobotu 18. 11. 2017 v čase 14 – 16 hodin v knihovně ve Velké Lhotě.

Tímto srdečně zveme všechny naše příznivce, a samozřejmě všechny další zájemce, k návštěvě avizovaného adventního koncertu. Společně si můžeme vychutnat opět skvěle znějící varhany, a to v jedinečné akustice horního kostela. Mimo varhany zazní sborový zpěv a uslyšíte i hudbu instrumentální. Takže si v sobotu 9. 12. 2017 určitě udělejte výlet do Velké Lhoty, vytvoříme si v horním kostele během večera tu nejkouzelnější vánoční atmosféru, na kterou budeme ještě nějaký čas rádi vzpomínat.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)