Zrcadlo přátelství a bouřlivý potlesk v Clubu Kino

V pátek 17. října v Clubu Kino vystoupily dva dětské pěvecké sbory, a to černošický Chorus Angelus pod vedením sbormistra Lukáše Prachala a Kinder- und Jugendchor Maria Rosenkranz z Frankfurtu nad Mohanem pod vedením sbormistryně Karin Mayle. Oba sbory na klavír doprovázel Jan Polívka. Program pak zpestřil a doplnil taneční soubor Pramínek pod vedením paní Marcely Látalové ze Základní umělecké školy. Na závěr zazpíval dívčí voiceband Brécy, opět pod vedením Lukáše Prchala.



Michaela Voldřichová, pátek 21. listopadu 2008
Magazín > Sborový život

Koncert se vydařil vážně skvěle, a kdo v pátek v Clubu Kino nebyl, tak zkrátka prohloupil. Byl to nevšední zážitek, když pan Prchal rozdělil oba sbory na čtyři části a rozmístil je na čtyři různá místa v kině. Zcela zaplněný Club Kino se dobře bavil a odměnil všechny účinkující bouřlivým potleskem. Ne nadarmo byla tato akce pojmenována Zrcadlo přátelství, protože radost a nadšení bylo vidět v každé tváři.

Všem, kteří se na akci podíleli, děkujeme: Městu Černošice, Česko-německému fondu budoucnosti, Středočeskému kraji, Unii českých pěveckých sborů, ale i všem rodičům, dětem a našim příznivcům a přátelům. Bez jejich pomoci a podpory bychom tuto akci nikdy nemohli realizovat. Všechny, jimž se náš koncert líbil, srdečně zveme k návštěvě našich internetových stránek http://www.chorusangelus.cz/, kde najdete náš aktuální program a také pár fotografií z každé naší akce.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)