Adventní koncert ve Velké Lhotě

Srdečně vás zveme na tradiční Adventní koncert ve Velké Lhotě spojený s křtem prvního CD sboru Festivia Chorus, který se uskuteční v sobotu 13. prosince 2008 od 19:00 hodin v horním kostele ve Velké Lhotě (Evangelický toleranční areál). Uzavřeme tak zároveň 4. ročník koncertní sezóny Velká Lhota 2008.



Jitka Čudlá, neděle 7. prosince 2008
Magazín > Sborový život

Adventní koncert Festivia Chorus

Festivia Chorus

Účinkovat bude Ladislav Lakomý (brněnský herec a recitátor) – umělecký přednes, dále domácí sbor Festivia Chorus (sbormistryně Jitka Čudlá) a Žesťový soubor ZUŠ Dačice (umělecký vedoucí Stanislav Kamínek).

Na programu budou adventní a vánoční písně z Čech, Moravy i odjinud, duchovní hudba třeba i z Keni, pastýřské vytrubování pod vánočním stromem a nebude chybět ani závěrečný zpěv všech zúčastněných s varhanami a žesti.

Vstupenky budou k dostání v předprodeji v Knihkupectví Hejl v Dačicích (v dolní části náměstí) od pondělí 24. listopadu 2008. Cena vstupenky činí 80,- Kč.

Poděkování patří všem našim partnerům: Ministerstvo kultury ČR, banka Waldviertler Sparkasse von 1842 - pobočka Dačice, reklamní agentura suNEXO, Dačice, .A.S.A., spol. s r. o. - pobočka Dačice, Autoškola Antonů Pavel Dačice, Truhlářství a zámečnictví Vladimír Tůma Dačice, společnost CompON Telč, Centropen a. s. Dačice, Zahradnictví Antonín Kopřiva Velká Lhota, Český svaz žen Velká Lhota, Obecní úřad Volfířov a Ozvěny Jihozápadní Moravy.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)