Termín pro přihlášení prodloužen!

Organizátoři mezinárodního festivalu sborového zpěvu Bohemia Cantat oznámili, že vzhledem k volné kapacitě některých ateliérů byla lhůta pro registraci účastníků festivalu prodloužena do 31. července 2006.



-cs-, neděle 2. července 2006
Magazín > Sborový život

Bohemia Cantat 2004

Ondřej Staněk / Bohemia cantat

Festival, jehož tradice začínala původně v Havlíčkově Brodě, odkud byl před třemi lety přenesen do Liberce, se letos koná ve dnech 24. až 27. srpna. Mohou se na něj přihlašovat jednotliví zájemci o sborový zpěv. Je pro ně připraveno pět žánrově velmi odlišných ateliérů: Stanislav Mistr povede ateliér nazvaný České baroko, Libor Sládek bude připravovat skladby Jana Nováka, Tomáš Vespalec připravil pro svůj ateliér úpravy spirituálů a lidových písniček, Jan Staněk a Wolfgang Saus se budou podílet na vedení ateliéru alikvotního zpěvu a konečně Urs Ehrenzeller se ujme zájemců o zpěv jazzový. Z důvodu nízkého zájmu účastníků byli organizátoři nuceni odvolat ateliér s názvem Zpívat jako strom, který měla vést sbormistryně Sylke Zimpel.

Přihlášky na festival se podávají pouze prostřednictvím velmi dobře vedených internetových stránek (www.bohemiacantat.cz), kde jsou také ke stažení notové materiály k jednotlivým ateliérům a kde organizátoři pravidelně uveřejňují aktuality a důležité informace k letošnímu ročníku festivalu.

Členům Unie českých pěveckých sborů bude poskytnuta sleva ze zápisného ve výši 100 Kč.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)