Musica Orbis GLORIA 2024

Po úspěšných ročnících, které přilákaly sbory z celého regionu, se Musica Orbis GLORIA opět otevírá všem nadšeným neprofesionálním sborům, které mají chuť ukázat svůj talent a sdílet svou lásku k hudbě. Nezáleží na tom, jestli jste zkušený sbor s historií či mladý kolektiv hledající svou první velkou příležitost, festival nabízí platformu pro každého.



Barbora Hrubešová, úterý 2. dubna 2024
Magazín > Zprávičky

Musica Orbis GLORIA

archiv festivalu / archiv festivalu

Kdy: 8.-10. listopadu 2024 v Sále Martinů - HAMU, v Praze

Uzávěrka přihlášek: 30. září 2024

Co vás čeká v roce 2024?

- Soutěžní a nesoutěžní kategorie: Ať už preferujete zdokonalování svých uměleckých schopností v přátelské soutěži, nebo se chcete prostě jen podělit o radost ze zpěvu, festival poskytuje prostor pro obě možnosti.

- Vystoupení v prestižních prostorách: Vrcholným zážitkem bude bezesporu festivalová soutěž v koncertním sále Martinů na HAMU a festivalový koncert pro veřejnost. Tradicí je již doprovázení mše v katedrále sv. Víta, které představuje neopakovatelný duchovní zážitek.

- Bohatý doprovodný program: Festival však není jen o hudbě. Mimo vystoupení se můžete těšit na oblíbenou plavbu lodí po Vltavě s rautem v duchu posílení vazeb mezi sbormistry, zpěváky a milovníky hudby.

Proč se zúčastnit?

Musica Orbis GLORIA je více než jen festival; je to příležitost pro osobní i hudební růst, pro sdílení zkušeností a pro navázání nových přátelství v mezinárodním měřítku. Těšíme se na Vás!


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)