Oslavme 30. výročí Světového dne sborů!

Připojte se k oslavám 30. výročí Světového dne sborů.

Více o možnostech, jak se k oslavám připojit, naleznete níže.



IFCM, středa 18. listopadu 2020
Magazín > Zprávičky

WCD

WCD / WCD

Vážení členové IFCM, vážení přátelé,

s potěšením oznamujeme, že navzdory současné pandemické situaci budeme v roce 2020 oslavovat Světový den sborů a jeho 30. výročí. Po celém světě měl Covid-19 obrovský dopad na tradiční osobní sborové koncerty a dokonce i na společné zpěvy v mnoha zemích . Věříme, že místo zrušení dalšího sborového projektu poskytuje Světový den sborů 2020 mimořádnou příležitost pro sborový svět, aby prokázal svou jednotu a solidaritu při oslavování radosti z kolektivního zpěvu.

Velmi dobře si uvědomujeme současnou celosvětovou situaci a víme, že pro mnohé je náročné najít způsoby, jak provádět „normální“ sborové činnosti díky předpisům, které mají zmírnit šíření koronaviru. Proto přidáváme několik možností, jak se připojit k oslavě 2020, abychom zajistili, že každý najde správnou možnost pro svůj soubor (soubory), i když jsou možnosti společného zpěvu omezené.

Jak se připojit ke Světovému dni sborů v roce 2020?

1. Tradiční koncert .

Pokud je ve vaší zemi možné pořádat tradiční osobní koncerty, zaregistrujte si prosím plánovanou akci na webu. Po zpracování vaší registrace vytvoříme podstránku pro váš koncert a budeme vás kontaktovat přímo ohledně nahrávání obsahu na stránku.

2. Virtuální koncert .

Pokud ve vaší zemi není možné pořádat tradiční koncerty, je stále možné připojit se ke Světovému dni sborů s plně nebo částečně nahraným koncertem, ve kterém se čte prohlášení . Můžete dokonce uvažovat o živém vysílání v pozměněném formátu, tj. Představení bez publika, zaznamenané v prázdném koncertním sále nebo zkušebním prostoru.

3. Virtuální sborové video .

Pokud není možné fyzicky se setkat a zpívat společně, můžete vytvořit virtuální sborové video, ve kterém je přidáno logo Světového dne sborů a prohlášení je přečteno nebo vloženo.

4. Video z předchozího představení .

Pokud možnosti 1, 2 nebo 3 nejsou proveditelné, můžete se zúčastnit Světového dne sborů 2020 zasláním nahrávky z předchozího představení (od 1. ledna 2019). Abyste se mohli zúčastnit dříve nahraného videa, budete muset video upravit a vložit logo a prohlášení Světového dne sborů .

U každé možnosti nezapomeňte zaregistrovat svou událost a / nebo svůj plán.

Další informace naleznete na našich webových stránkách:

worldchoralday


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)