Cantica laetitia před odjezdem do Německa vystoupí také ve Zlíně

Úspěšný pěvecký sbor Cantica laetitia, který získává pravidelně ocenění u nás i v zahraničí, chystá koncert ve spolupráci s Muzeem jihovýchodní Moravy ve Zlíně. Vystoupení zlínského sboru, pod vedením úspěšného sbormistra Josefa Surovíka, se uskuteční v sobotu 25. května v 18.00 hodin v kostele Českobratrské církve evangelické ve Zlíně.



Sabina Kučerová, pátek 24. května 2019
Magazín > Sborový život

Sbor

Sabina Kučerová / Sabina Kučerová

Vstupné na akci, která je součástí doprovodného programu výstavy GLORIA MUSICAE Historické hudební nástroje Jaromíra Růžičky, je dobrovolné. Posluchači se mohou těšit na rozmanitý repertoár sestavený speciálně pro mezinárodní soutěž pěveckých sborů v německém Marktoberdorfu, kam zlínští zpěváci odcestují již v červnu. Návštěvníci koncertu mohou využít zvýhodněného vstupného 1 + 1 zdarma na výstavu Gloria musicae, která je k vidění v prostorách zlínského muzea v prvním podlaží budovy 14. do 7. července 2019.

Zlínský sbor zazpívá i na Noci kostelů ve Štípě Cantica laetitia, která letos oslaví 15 od svého založení, se představí v pátek 24. května v kostele Narození Panny Marie ve Štípě. Koncert sboru začne ve 20.00 hodin. Vystoupení zlínských zpěváků je součástí akce Noc kostelů


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)