XXIX. Festival FORFEST nabídne sborový koncert

V neděli 24. 6. v 16:00 vystoupí na sborovém koncertě Forfestu brněnský sbor Vox iuvenalis.



redakce / TZ, sobota 23. června 2018
Magazín > Zprávičky

Vox iuvenalis

Forfest / archiv festivalu

Festival FORFEST CZECH REPUBLIC – Mezinárodní festival současného umění s duchovním zaměřením - získal prestižní Cenu České hudební rady a byl opětovně vybrán mezinárodní porotou EFFE pro širší evropský projekt EFFE Label 2017-2018.

Na festivalu 2018 participují přední české i zahraniční instituce, umělecké asociace, přijedou čestní hosté ze 14 zemí Evropy i zámoří / Francie, Německo, Rakousko, Polsko, Itálie, Republika San Marino, Rusko, Slovenská republika, Japonsko, Kanada, USA, Kyrgyzstán, Velká Británie a Česká republika / viz přiložený seznam, program a související texty /. Festival se každoročně koná za osobní záštity ministra kultury ČR a dalších institucí / Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Česká komise pro UNESCO, Arcibiskupství Olomouc /. Program XXIX. festivalového ročníku obsahuje v reprezentativním výběru 26 stěžejních akcí – z toho 22 koncertů.

FORFEST patří k nejstarším kulturním událostem nově obnovené demokracie v České republice. Představuje desítky výstav, stovky koncertů, stovky nahrávacích hodin pro Český rozhlas a ČT a stovky premiérovaných skladeb.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)