Smiling Gospel zve nadšence na velké gospelové setkání

Smiling Gospel je víkendové setkání zpěváků a nadšenců z Česka i ze zahraničí. Od pátku do neděle se budou nacvičovat písně pod vedením tří sbormistrů, patřících ke špičce evropské gospelové scény. Celá akce bude zakončena koncertem v orlovském domě kultury a dvěma letošními koncerty v dalších městech Moravskoslezského kraje.



Keep Smiling Gospel, neděle 9. července 2017
Magazín > Zprávičky

Gospelový Workshop Smiling gospel

Keep Smiling Gospel / Keep Smiling Gospel

V letošním roce se při vedení setkání vystřídají hned tři zahraniční hosté: polská jazzová zpěvačka a autorka Gabriela Gasior, dánská sbormistryně a autora Liza Littau a britský zpěvák a sbormistr David Daniel.

Setkání je jedinečnou příležitostí jak rozšířit své hudební obzory, setkat se s nadšenci z Česka i zahraničí a zazpívat si se špičkovými muzikanty evropského kalibru za doprovodu profesionální kapely před nadšeným publikem.

Smiling Gospel 2017 se koná od 13. do 15 (či až 17.) října 2017 v Husově domě v Orlové. Závěrečný koncert se uskuteční v neděli 15. října od 16:30 v Domě kultury města Orlová. Koncert by organizátoři rádi zopakovali také v pondělí a v úterý odpoledne v dalších městech Moravskoslezského kraje.

Akci pořádá pěvecký sbor Keep Smiling Gospel Orlová a YMCA Orlová za podpory města Orlová a Moravskoslezského kraje. Více informací o setkání naleznete na webu www.keep-smiling.cz.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)