Festiválek 2015 zve pěvecké sbory do Nechanic

Občanské sdružení ARS VIVA a ženský komorní sbor CANTUS FEMINAE Nechanice si Vás dovolují pozvat na XIX. setkání pěveckých komorních sborů FESTIVÁLEK 2015. Termín konání je stanoven na poslední květnový víkend 30. - 31. 5. 2015.



Miriam Bendová, Petr Semerák, pátek 16. ledna 2015
Magazín > Sborový život

Společná fotografie účastníků Festiválku 2013 před nechanickým zámkem (zdroj: Facebook)

Program setkání bude obdobný jako v ročnících minulých, ale v tomto setkáním bychom rádi soustředili pozornost na českou sborovou tvorbu. Avšak vaše účast bude pro nás tím nejlepším darem. Jako každý rok nijak nelimitujeme váš výběr repertoáru. Jenom jsme potěšeni, pokud si v něm všimnete různých výročí autorů a to obzvláště českých.

Podmínky účasti na Festiválku jsou zcela jednoduché:

1) Účastnit se může komorní sbor či pěvecké sdružení v jakémkoliv složení do 25 zpěváků;

2) Repertoár tematicky není omezen, čas vystoupení na galakoncertu do 15 minut. Pamatujte však na další krátká vystoupení v různých místech;

3) Musíte mít chuť přijet a zpívat a zpívat a zpívat…

4) Dobrou náladu a pohodu nezapomeňte vzít s sebou.

Předpokládáme finanční podíl účastníků ve výši 170 Kč/osoba jako registrační poplatek. Vše upřesníme v měsíci březnu. Ubytování bude zajištěno dle vašich požadavků (cca 180,- Kčs/osoba/noc), stravování bude zajištěno a hradí jej pořadatel.

O přihlášku si prosím napište na adresu: bts.semerak@tiscali.cz. Vyplněnou přihlášku zašlete obratem zpět. Pozvání a bližší informace obdržíte nejdéle do konce března 2015. Těšíme se na Váš zájem.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)