Startuje pilotní provoz nového portálu Unie českých pěveckých sborů České sbory.cz!

Vítejte na inovovaném portálu Unie českých pěveckých sborů České sbory.cz, který od 9. prosince 2014 běží nově na adrese ceskesbory.cz, tedy tentokrát bez pomlčky! Web Unie před nedávnem oslavil deset let od svého založení a to je dobrá příležitost a pravý čas k modernizaci a inovaci.



-cs-, úterý 9. prosince 2014
Magazín > Zprávičky

České sbory.cz

Jiří Popelka

Na novém webu budete i nadále nacházet obsah, na který jste byli zvyklí z předchozích verzí portálu. Vše je však nyní přehledně a logicky rozděleno do pěti hlavních sekcí Magazín, Sbory, Sbormistři, Festivaly a O nás. Jistě uvítáte vylepšené vyhledávání v katalozích sborů, sbormistrů a sborových festivalů. Samotné sborové profily jsou nyní rozděleny na dvě části - základní údaje o sboru a Kronika sboru, ve které jsou chronologicky seřazeny sborové úspěchy, nahrávky či premiéry skladeb, ale také blogové příspěvky. Přehlednějšího zobrazení se dočkaly také profily sbormistrů a festivalů.

Jednou z novinek, kterou plníme přání mnohých uživatelů, je zavedení služby Hledáme nové hlasy. Již nyní mohou sbory připravovat inzeráty, v nichž uvedou své požadavky na hledané nové zpěvačky a zpěváci. Po Novém roce se tyto inzeráty začnou zobrazovat na stránkách našeho nového portálu. Inovace se dočkal také přehled sborových akcí na následující dny, který je nyní jednodušší a názornější.

V příštích měsících bude portál České sbory.cz spuštěn v pilotním provozu, což znamená další usilovnou práci na odladění detailů, opravy případných chyb a doplňování dalších funkcí. Věříme, že se Vám nová podoba Českých sborů zalíbí a budeme rádi, když se s námi podělíte o své dojmy, názory a připomínky prostřednictvím krátkého formuláře, který se zobrazí po kliknutí na slova podněty a připomínky v úzkém proužku v nejsvrchnější části webu. Za vaši dlouholetou přízeň Vám děkujeme.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)