Jarní víkendový seminář Klubu sbormistrů

Všichni sbormistři jsou srdečně zváni na Jarní víkendové setkání Klubu sbormistrů. Akreditovaný kurz je určený a otevřený zájemcům z řad zkušených i začínajících sbormistrů dětských pěveckých sborů.



Barbora Novotná, pátek 23. ledna 2009
Magazín > Sborový život

Jarní víkendový seminář je součástí volného cyklu inspirativních seminářů Klubu sbormistrů tradičně pořádaných NIPOS-ARTAMA, tentokráte u Kantilény, sboru dětí a mládeže při Filharmonii Brno, ve dnech 13. � 15. března 2009. Jednotlivé dílny budou tentokrát zaměřeny na interpretaci skladeb pro dětské a dívčí sbory, metodiku práce s dětskými sbory a hlasovou výchovu. Lektory jarního semináře se stanou: Jakub Klecker, Prof. Ivan Sedláček a doc. Josef Pančík.

Předpokládaný účastnický poplatek činí 780 Kč a zahrnuje stravování a kurzovné. Doporučujeme všem seminaristům, aby si ubytování v Brně zabezpečili sami. Je možnost jej v omezené míře zajistit i centrálně (v různých cenových relacích), více informací e-mailem.

Přihlášku na seminář Klubu sbormistrů najdete na internetové adrese http://www.nipos-mk.cz/detske-sbory , zasílejte ji do 13. února 2009 na adresu nebo email: NIPOS ARTAMA, Barbora Novotná, P.O.Box 12, Blanická 4, 120 21 Praha 2; tel.: 221 507 975; email: bnovotna@nipos-mk.cz.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)