Pražské kolo soutěže Gymnasia Cantant 2004 očima dětí

V pátek 27.2.2004 se náš sboreček zúčastnil přehlídky Gymnasia cantant 2004 v Praze na Gymnáziu Na Zatlance. Hned u vchodu se nás ujali naši milí průvodci – Štěpán a Tereza a zavedli do učebny, kde jsme se začali připravovat. Ani jsme se nenadáli a už jsme zpívali naostro. Aulu jsme opouštěli s příjemným pocitem, že se nám to vcelku povedlo, ale konkurence tu byla taky.



Daniela Hamaričová, čtvrtek 11. března 2004
Magazín > Sborový život

NULL

Po rychlém obědě jsme se všichni sešli v aule k nácviku společných písní. Pak už nás čekal přesun do kostela, kde jednotlivé sbory zazpívali něco ze svého repertoáru a před společným zpíváním nastalo dlouho očekávané vyhlášení výsledků. Získání Zlatého pásma nás příjemně překvapilo a o to víc potěšilo. Po společných skladbách jsme se rozloučili a vydali se plni zážitků na cestu domů. Nálada byla skvělá a stejně jako ráno zněli celou cestu písně za doprovodu kytary a akordeonu. Ještě jednou dík za skvělý den Na Zatlance a příští rok se těšíme nashledanou.

Výroky členů sboru:

"Na přehlídku do Prahy jsem se moc těšila. Když nás porota ocenila Zlatým pásmem byla jsem moc šťastná. Bylo to moje první zpívání se sborem mimo Havlíčkův Brod. Už se moc těším na příští rok."

"Skvělý zážitek ze společného koncertu. Dobrý pocit z výhry. Výborný oběd. Příjemně strávený den."

"Do Prahy jsme si jeli zazpívat bez většího očekávání a tak jsme byli velmi překvapeni a potěšeni, když jsme obsadili nejvyšší pozice. Byla jsem spokojená s organizací a vedením celé přehlídky. Děkujeme a příští rok se těšíme na další setkání Na Zatlance."

"V Praze se nám moc líbilo. Organizace byla promyšlená a vše dobře fungovalo. Aula na nás působila velice příjemně, takže jsme nepociťovali ani moc velkou trému. Ocenění našeho sboru bylo nečekané a o to víc nás potěšilo. Rádi se vaší přehlídky za rok zase zúčastníme."

"Líbila se mi organizace i prostředí, ochota hostesky a hostitele, pěkná atmosféra a dobré jídlo."


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)