Bohemia Cantat: Termín přihlášek prodloužen!

Organizátoři mezinárodního festivalu sborového zpěvu Bohemia Cantat oznámili, že vzhledem k volným kapacitám byla lhůta pro registraci účastníků festivalu prodloužena do 31. července 2005.



-cs-, pátek 1. července 2005
Magazín > Zprávičky

Bohemia cantat

Bohemia cantat

Festival, jehož tradice začínala původně v Havlíčkově Brodě, odkud byl před třemi lety přenesen do Liberce, se letos koná ve dnech 25. až 28. srpna, a je tedy oproti předchozím ročníkům o jeden den delší. Mohou se na něj přihlašovat jednotliví zájemci o sborový zpěv. Je pro ně připraveno pět žánrově velmi odlišných ateliérů: Roman Válek bude připravovat skladbu Zaklínání železa od estonského skladatele Veljo Tormise, Ida Kelarová povede ateliér romských písní, Jiří Kožnar spirituálový ateliér, Jan Staněk a Wolfgang Saus se budou podílet na vedení ateliéru alikvotního zpěvu a konečně Urs Ehrenzeller se ujme zájemců o zpěv jazzový. Smutnou zprávou pro české sborové hnutí je ovšem fakt, že z důvodu nízkého zájmu byli organizátoři nuceni odvolat ateliér s českou hudbou.

Přihlášky na festival se podávají pouze prostřednictvím velmi dobře vedených internetových stránek (www.bohemiacantat.cz), kde jsou také ke stažení notové materiály k jednotlivým ateliérům a kde organizátoři pravidelně uveřejňují aktuality a důležité informace k letošnímu ročníku festivalu.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)