Kantiléna in rhythm - Sbor roku 2017 umí zpívat i modernu!

Kantiléna se díky svým úspěchům stala sborem roku v kategorii dětských sborů za rok 2017. Ocenění slavnostně předá na koncertu Kantiléna in rhythm MgA. Michal Vajda. 13. května si v Brně můžete přijít poslechnout jazz i populár.



redakce, čtvrtek 10. května 2018
Magazín > Zprávičky

KANTILÉNA in rhythm

Kantiléna / grafika koncertu

Dětský pěvecký sbor kantiléna Brno, dokáže skvěle zazpívat sborovu klasiku, ale i moderní hudební žánry. Pro svůj koncert 13. května si připravila netradiční repertoár z oblasti popiulární hudby a jazzu.

Těšit se můžete na opravdové pecky slavných skupin jako např. ABBA, Queen, The Beatles, a nebude chybět ani filmová muzika např. Sestra v akci. Uslyšíte slavné hity Erica Claptona, Jasona Mraze, George Gershwina a dalších.

Přijďte se přesvědčit, že i tato hudba se dá ve sboru zpívat čistě, vkusně a s patřičným feelingem.

Koncert se koná v neděli 13. května 2018 od 19:00 v SONO Centru (Veveří 113, Brno).

Vstupenky v přízemí a na obou galeriích je možné zakoupit v Besední ulici v předprodeji Filharmonie Brno v pondělí a středu od 9:00 – 14:00 a v úterý, čtvrtek a pátek 13:00 – 18:00 (mimo státní svátky). Platit lze pouze v HOTOVOSTI.

Vstupenky v přízemí ve žluté sekci lze zakoupit v předprodeji na ulici Poštovská 2 v Indies records od pondělí do pátku od 9:00 - 18:30 a v sobotu od 9:00 - 13:00 (mimo státní svátky).


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)