Totál Vokál po delší odmlce vystoupí v La Fabrice

Po téměř devíti měsících „tvůrčí pauzy“ se vokální sextet Totál Vokál konečně opět rozhodl smést staré nánosy pudru a vyvětrat svá trouchnivá líčidla tak, aby ve svých posluchačích opět vyvolaly pocity nekonečného štěstí. A to již 24. března v La Fabrice!



Redakce, Totál Vokál, pátek 16. března 2018
Magazín > Sborový život

Totál Vokál

Dorota Špinková / Facebook

Nenechte si ujít téměř spektakulární podívanou, která se odehraje v sobotu 24. března 2018 od 19.30 v prostoru pražské La Fabriky. "Divotvorný bál", jak je tentokrát koncert nazýván, bude celý zahalen do roušky tajemna. Již nyní však může Totál Vokál prozradit, že celá zábava bude korunována výstupem elektroswingové divy Divé Baary.

Členky Totál Vokál o sobě píší...

Totál Vokál poprvé vkročil na koncertní prkna v květnu roku 2011. Jak už to tak bývá, vznikl tak trochu souhrou šťastných náhod, tak trochu z hecu, tak trochu mu šlo štěstíčko naproti. No co, když už se jednou narodil, rozhodly jsme se zařídit mu život veselý a užít si s ním spousta srandy.

Snažíme se proto vdechnout naší hudbě rozměr čerstvý, mezi vokálními uskupeními zřídkakdy vídaný. Usilujeme o propojení umělecky plnohodnotného hudebního projevu s humorným až groteskním pojetím prováděných skladeb, o přiblížení se tomu, čemu za Velkou louží lidově říkají show!

Totál Vokál hostuje na koncertech i nejrůznějších společenských akcích, za sebou má několik hudebních festivalů, pořádá rovněž vystoupení vlastní. Nabízí také repertoár svatební a smuteční. Od samého založení funguje v tomto složení:


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)