Vokální skupina Oktet zve na speciální koncert Mikrooktet

Přijměte pozvání na koncert „Mikrooktetu“! Nečekejte nic malého, ba naopak, zvuk znásobený elektro-akustickou aparaturou se bude linout všemi směry. Po letech se Oktet rozhoupal a rozhodl se vyzkoušet, jak by asi tak mohl znít v O2 aréně. Pro začátek jsou ambice ansámblu o něco skromnější, postačí mu k tomu Vršovické divadlo MANA.



-oktet-, pondělí 26. února 2018
Magazín > Sborový život

Oktet

archiv sboru / http://www.vrsovickedivadlo.cz

Co od koncertu očekávat? Kromě výcucu z toho současného nějaké novinky a naopak nějaké vykopávky, každopádně nabušený repertoár vhodný pro mikrofonovou extázi! Třeba to bude poprvé a naposled, kdo ví, ale už jenom proto si tuto událost rozhodně nenechte ujít! Oktet se na vás těší 12. března od 19:30 ve Vršovickém divadle Mana. Cena vstupenek je 150/90Kč. Vstupenky jsou v prodeji na místě před začátkem koncertu.

Oktet je vokální skupina působící v Praze od roku 2005. Zpívá vše, co jeho členy zaujme (uskupení se nebrání téměř žádnému žánru), ale přeci jen převažují úpravy populárních písní. V současné době funguje pod vedením Sylvy Saskové. Zkouší jednou týdně a několikrát do roka jezdí na víkendová soustředění. Kromě pořádání vlastních koncertů vystupuje při různých příležitostech (koncerty, benefiční akce, festivaly, soutěže). V rámci poznávání cizích krajin se členové Oktetu podívali do Belgie (2008) a do Švédska (2011), ale rádi jezdí i po českých městech. Slyšet už jste je například mohli ve Volyni, v Moravských Budějovicích, Třebíči, v Kamenných Žehrovicích, v Kladně, Chomutově, Jirkově, Kadani, v Litvínově, Zbyslavi, Blatné a dalších krásných městech, i menších obcích. Ze soutěžních festivalůbsi pro svou domáckou atmosféru oblíbili Jirkovský Písňovar, kam se vždy velmi rádi vrací (ať už soutěžně nebo jen tak). Na kontě má Oktet v současné době tři CD: Mini CD Napoprvé zapět (2009), Jsmenahraní (2011) a HOT KAPR TEA (2015).


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)