Liberecký Severáček zve na reprezentační ples

Liberecký dětský pěvecký sbor Severáček při liberecké ZUŠ zve v roce svého šedesátiletého výročí všechny své příznivce a jejich ratolesti k tanci a zábavě. Ples Severáčku se koná opět v sále Kolosea, a to v sobotu 24. února 2018. Začne krásným odpolednem pro nejmenší, jejich kamarády a rodiče.



Redakce, čtvrtek 15. února 2018
Magazín > Sborový život

Severáček úspěšný na festivalu v Riva del Garda

archiv sboru / Severáček

Ples Severáčku pro děti a rodiče proběhne od 15 do 18 hodin. Děti se mohou těšit nejen na tanec, ale i soutěže a společné zpívání. Čekají na ně dárky, skvělá hudba v podání DJ Milana Šifty, zkrátka nabité sobotní odpoledne. A až uložíme ty nejmenší, přijde čas pro večerní ples, který pro připravují děti hlavního sboru spolu s výborem Kruhu přátel Severáčku.

6. reprezentační ples Severáčku začne v osm hodin a bude pokračovat do jedné hodiny ranní. Celým večerem bude provázet skvělý Big’O’Band Marka Ottla. Čeká Vás opět Severáček v trochu jiném světle, soutěže o hodnotné ceny a nebude chybět překvapení.

Vstupenky na dětský ples v ceně 50,- Kč pro členy souboru a doprovod a za 100,- Kč pro ostatní děti jsou k dostání přímo v Severáčku (budova ZUŠ, 3. patro) nebo na místě hodinu před zahájením akce. Vstupenky na večerní ples můžete zakoupit od 24. ledna 2018 na portálu eVstupenka, dále pak před zahájením plesu u vstupu. Jak jinak začít jarní prázdniny, než protančenou sobotou!


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)