Vyhlášení 6. ročníku Skladatelské soutěže Stonavská Barborka

Mezinárodní soutěžní festival komorního a ansámblového zpěvu Stonavská Barborka vyhlašuje 6. ročník Skladatelské soutěže, která je již tradiční součástí festivalu, jehož Interpretační soutěž se letos uskuteční ve dnech od 29.11. do 3.12.2017.



Redakce, středa 25. října 2017
Magazín > Zprávičky

Ilustrační fotografie

Liza / Flickr.com

Cílem Skladatelské soutěže Stonavské Barborky (SSSB) je rozšíření repertoárových možností zájemců o účast v Interpretační soutěži Stonavská Barborka ve všech kategoriích a výrazné obohacení možností komorního a ansámblového zpěvu na všech stupních hudebního školství, v domácím muzicírování a profesionálním umění.

Skladby lze přihlašovat do těchto kategorií: a) dětská píseň (pro děti přibližně do 12 let) pro 2-4 zpěváků a cappella nebo s doprovodem maximálně 5 hudebních, běžně dostupných nástrojů; b) komorní nebo koncertní píseň (pro mládež a dospělé) pro 2-8 zpěváků a cappella nebo s doprovodem maximálně 5 hudebních, běžně dostupných nástrojů.

Autor se může zúčastnit soutěže s libovolným počtem soutěžních skladeb. O vítězných skladbách rozhoduje porota v mezinárodním složení, na nejlépe ohodnocené skladatele čekají finanční odměny. Skladby do soutěže lze přihlašovat až do konce února 2018. Více informací a soutěžní řád naleznete na webu festivalu Stonavská Barborka.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)