Výzva všem pěvcům: zúčastněte se rozsáhlého průzkumu Singing Europe!

Evropská sborová asociace - Europa Cantat se společně s 13 dalšími neziskovými organizacemi z jedenácti zemí rozhodla v rámci projektu VOICE zpracovat studii o sborovém životě v Evropě. Cílem projektu "Singing Europe" je získat aktuální a přesné údaje o „lidech, kteří zpívají společně“ v různých evropských zemích. Tyto znalosti pomohou národním a evropským organizacím vytvořit programy, které budou více odrážet realitu a potřeby pěvecké komunity. Doufáme, že také poskytnou potřebné údaje, které přesvědčí důležité osobnosti, aby podpořily rozvoj zpěvu v naší společnosti.



-cs-, Zdeněk Kadlas, úterý 8. října 2013
Magazín > Zprávičky

ilustrační foto (Sbor KOS Litomyšl)

Dosáhnout tohoto cíle můžeme jen s vaší pomocí. Pokud jste členem, zpěvákem, sbormistrem či manažerem pěveckého tělesa, odpovězte prosím na tento rychlý průzkum (5 až 20 minut). V tomto průzkumu používáme obecný termín "soubor" (či „těleso“) pro označení jakékoli skupiny lidí, která společně zpívá.

Bez vašeho vědomí nebudeme zveřejňovat vaše kontaktní informace nebo vaše příspěvky. Zveřejněny budou pouze anonymní statistické výsledky. Statistická data bez identifikačních údajů mohou sdílet neziskové organizace nebo veřejné subjekty a výzkumná centra propagující "společné zpívání".

Samotný dotazník naleznete na http://singingeurope.gandi.ws/". Pro českou verzi dotazníku stačí v pravém sloupci kliknout na "česky" a můžete vyplňovat.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)