Vychází nové číslo časopisu Cantus!

Cantus v pořadí třetí v roce 2012 přináší na titulní straně fotografii mladého dirigenta a sbormistra Jakuba Kleckera a rozhovor s ním v rubrice Osobnosti a soubory. Další stránky obálky se obrazem vracejí k festivalu, jehož hodnocení najdete pod titulkem „EuroChoir 2012 úspěný!“ spolu s recenzí závěrečného pražského festivalového koncertu na konci obsáhlé kapitoly Festivaly. Z řady dalších významných akcí jmenujme např. 55. FSU Jihlava, IFAS v Pardubicích, desátý FAPS Svitavy 2012, Foerstrovy Osenice...



Karel Kašák, středa 12. září 2012
Magazín > Zprávičky

Obálka 94. čísla časopisu Cantus

Také v kapitole Dětským sborům je živo. Od XXII. Celostátní přehlídky školních dětských sborů Uničov přes reportáže ze zahraničních cest DPS až po informace o seminářích Klubu sbormistrů.

Ze stálých rubrik jen telegraficky: Sborová tvorba - Jan Zach, Z graduačních prací studentů - Kühnův dětský sbor I, Střípky z archivu UČPS - Ze sborové tvorby Miroslava Raichla.

Recenze řady koncertů, nové knihy i nového dvojCD doplňuje přehled akcí konaných v květnu až červenci v kapitole Z koncertního života. Kompletní výčet by byl dlouhý...

Díky neúnavné práci autorů, dopisovatelů i fotografů je obsah letošní trojky pestrý a zajímavý. Za redakci jim chci poděkovat a vám, čtenářům, popřát příjemné chvíle u čtení vašeho časopisu.

Podívejte se na obsah nového čísla.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)