Geshem slavnostně představí svoje nové DVD

Pražské studio AWR vydává nové DVD vokálního souboru Geshem - Geshem Live. Koncert pořádaný k této příležitosti proběhne v úterý 26. května 2009 od 19:30 v kostele ČCE U Salvátora, Praha 1 - Staré Město, Salvátorská 1. Vstupné je dobrovolné.



Marek Šlechta, pátek 22. května 2009
Magazín > Sborový život

Geshem

Jako čestní hosté zde vystoupí Jana Koubková, Sváťa Karásek, Lee Andrew Davison a Stanley Kadantu. Večerem provází P. Miloš Szabo. Výtěžek z dobrovolného vstupného bude věnován nadačnímu fondu Umění doprovázet, který podporuje rozvoj hospicové péče v ČR.

DVD obsahuje nový aktuální repertoár, takže přirozeně navazuje na CD Wade in the Water vydané v roce 2005. Většina aranží je vlastních a videozáznam koncertu dobře vystihuje atmosféru koncertu akapelové skupiny Geshem usilující o autentický projev tradičních i méně známých afroamerických spirituálů. Na seznamu písní jsou známé spirituály Go Down, Moses, Somebody´s Knocking at Your Door nebo Gimme That Old Time Religion, ale i méně známý I Know It Was the Blood, či africké písně Thuma Mina, I Pharadisi a další. Na DVD se představují sólisté ze všech hlasových sekcí.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)