Nové uzávěrky časopisu CANTUS

Vážení čtenáři a příznivci časopisu CANTUS! Omlouváme se za zpoždění ve vydání prvního čísla nového ročníku časopisu, způsobené přechodem na nové grafické studio a dalšími změnami, které si tato skutečnost vyžádala. Rádi bychom Vás upozornili, že i v tomto ročníku budeme příjímat k otištění čtenářské příspěvky, prosíme však o jejich zasílání podle nového harmonogramu uzávěrek jednotlivých čísel.



-cs-, pondělí 27. dubna 2009
Magazín > Zprávičky

Časopis Cantus

Anna Kubů

Uzávěrka příjmu příspěvků do letního čísla je již 30. dubna 2009, uzávěrka podzimního čísla 31. července 2009, uzávěrka zimního čísla 31. října 2009 a uzávěrka dalšího jarního čísla 31. ledna 2010. Příspěvky zaslané po datu uzávěrky nebudou přijaty.

Příspěvky přijímáme i nadále pouze v elektronické podobě (zvlášť editovatelné textové a grafické soubory, např. soubory programu Word s příponou doc a obrázky ve formátu jpg) na emailové adrese cantus@ucps.cz

Nenechávejte prosím zasílání příspěvků na poslední chvíli, jejich zpracování probíhá průběžně a není vyloučeno, že v konkrétních případech bude o zařazení do tisku rozhodovat i dřívější termín přijetí příspěvku. Děkujeme za pochopení a přejeme Vám i sobě, aby Vám náš časopis CANTUS přinášel radost i ve svém letošním jubilejním ročníku.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)