Studium sbormistrovství na Ostravské univerzitě

V posledním čísle časopisu Cantus jsme uveřejnili informace o sbormistrovských oborech otevíraných na vysokých školách v České republice pro rok 2009/2010. Nedopatřením z přehledu vypadla Ostravská univerzita, na které má výuka mladých sbormistrů tradici již od devadesátých let. Bližší informace o studiu sbormistrovství v Ostravě proto přinášíme touto cestou.



Jan Spisar, neděle 15. února 2009
Magazín > Zprávičky

Ilustrační obrázek.

Pro akademický rok 2009 - 2010 se na katedře hudební výchovy Pedagogické fakulty Ostravské univerzity v Ostravě opět otevírá bakalářský studijní obor Sbormistrovství se zaměřením na vzdělávání – Hudební výchova se zaměřením na vzdělávání (po absolutoriu je možno studovat následný magisterský obor Učitelství sbormistrovství pro SŠ a ZUŠ – Učitelství hudební výchovy pro SŠ).

Zájemci o studium si podají přihlášku v elektronické podobě (viz www. osu. cz, dále E-přihláška ke studiu) do konce února 2009.

Případné bližší informace můžete obdržet na sekretariátě katedry hudební výchovy Pedagogické fakulty, Sokolská tř. 17, Ostrava 1  701 03 (tel.: 597 092 900) nebo na internetových stránkách Ostravské univerzity v Ostravě www.osu.cz a katedry hudební výchovy http://pdf.osu.cz/khv/.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)